12:00
Doporučit

Pravidlový expert televize O2 Sport Robert Henn se v pořadu Tak určitě vrátil i k momentu z nedávného utkání Sparty v Olomouci, při kterém rozhodčí přehlédli ruku hostujícího záložníka Lukáše Váchy na brankové čáře. Zatímco v přímém přenosu Henn vyčítal sudímu, že nenařídil penaltu a Váchu nevyloučil, nyní by zvolil mírnější postih. „V reálu a rychlosti jsem zareagoval jako rozhodčí nebo jakýkoliv divák. Po shlédnutí záznamu je jasné, že tam byl ještě gólman Bičík, který by brance zabránil. Pak bych se přikláněl pouze ke žluté kartě,“ korigoval svůj verdikt.